Головна -  Нові ціни на редуктори і мотор-редуктори

Невідомо, коли вперше з'явився редуктор, але сам механізм для збільшення прикладаємого зусилля використовувався ще в стародавньому світі. Так, наприклад, в Древньому Єгипті широко застосовувалися пристрої для зрошення земель, що складалися з зубчастої передачі і колеса з ковшами. У дію цей механізм приводили бики, піднімаючи воду на необхідний рівень. Винахід прообразу нині існуючих черв'ячної передачі і редуктора приписують Архімеду. " Архимедів гвинт" також використовувався для підйому води на більш високий рівень з метою зрошення, осушення шахт і т. д. Зрозуміло складові частини цих пристроїв в давнину були з дерева.

   
З розвитком промисловості все частіше стала виникла необхідність у нових джерелах живлення і в механізмах, що заміняють ручну працю. Передавальні механізми з зубчастими і ремінними передачами стали знаходити все більше застосування. Коли водяні та віряни движетеля стали створювати зусилля вище тих , що могли витримати дерев'яні передачі , відбувся перехід до металевих. У XIX столітті , в епоху появи бензинового двигуна і електричного приводу з'явилися близькі до звичного нам сучасного вигляду редуктори. Тоді ж виникла необхідність у редукторах, які здійснювали б передачу обертального руху від двигунів і перетворювали його параметри до необхідних.

У наш час широкого застосування електродвигунів це найпоширеніший вид приводів , і просто неможливо передставіть собі галузь , де б не застосовувався редуктор. Це і машинобудування, і сільське господарство, і будівництво.

  
З грудня 2013 у нас оновилися ціни на редуктори і мотор-редуктори. Ознайомитися з ними і з їх технічними характеристиками можна на нашому сайті, або зв'язавшись з нашими менеджерами, які проконсультують у разі виникнення будь-яких питань, візьмуть ваше замовлення і виконають його в найкоротші терміни.