Головна -  Планетарний мотор-редуктор

При необхідності передачі крутильного моменту з перетворенням високої кутової швидкості в нижчу в промисловості використовують різні редуктори. Агрегат, що представляє собою суміщений в одному блоці редуктор і електродвигун, називається мотор- редуктор. Завдяки високому ККД, надійності, компактності і простоті обслуговування мотор-редуктори знаходять широке використання во всіх областях промисловості. За типом використовуваної передачі їх поділяють на планетарні, циліндричні, черв'ячні, хвильові. У цій статті ми розглянемо планетарні мотор-редуктори .
  
Як вже говорилося раніше, планетарні мотор-редуктори 3МП представляють представляє жорстко пов'язані між собою електродвигун і редукторну частина, що представляє собою планетарну зубчасту передачу і призначені для передачі крутного моменту механізмам загального призначення зі зниженням частоти обертання. Зазвичай вони комплектуються асинхронними електродвигунами фланцевого виконання серії АИР, працюючими від мережі змінного струму напругою 220В або 380В з частотою 50 або 60 Гц. Для досягнення необхідного діапазону передавальних чисел одного ступеня буває недостатньо і тому широке застосування знайшли двох і триступінчаті мотор-редуктори. За способом монтажу 3МП бувають фланцевого виконання і на лапах.
  
Наше підприємство може запропонувати вам широкий асортимент цієї продукції . Для замовлення необхідно вказати
- тип мотор- редуктора;
- радіус розташування сателітів, мм;
Номінальна частота обертання вихідного вала, об / хв;
- що допускається крутний момент на вихідному валу Нм;
- конструктивне виконання за способом монтажу;
- кліматичне виконання і категорія розміщення за
- напруга мережі ;
  
З усіма потрібними характеристиками ви можете ознайомитися на нашому сайті або зв'язатися з нашими менеджерами , які максимально швидко зможуть відповісти на ваші питання і дадуть необхідні рекомендації.